Arrangementen

Maak van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of verjaardag iets bijzonders. Doe eens iets héél anders. Leer poolbilarten in het gezellige Poolcafé Infinity in Wageningen. En laat daarbij de inwendige mens verfijnd verzorgen.

Poolcafé Infinity biedt arrangementen om kleine of grote (tot maximaal 40 personen) gezelschappen te laten kennismaken met poolbiljarten. Waarbij zeer kundige instructeurs speluitleg verzorgen en inzicht geven in houding, techniek en dergelijke. Poolcafé Infinity beschikt over officiële, kwalitatief hoogwaardige wedstrijdtafels en adequaat spelmateriaal. Professionele poolbiljarters begeleiden de deelnemers in de theorie en de praktijk van het poolen. Het wedstrijdelement ontbreekt natuurlijk niet.

Een en ander wordt aangekleed met een drankje en een hapje. Geheel naar uw wensen. Variërend van een eenvoudig bittergarnituur tot een zeer uitgebreid koud en/of warm buffet. Van kaasplankje tot stamppottenbuffet of van geselecteerd zeebanket tot Indonesische rijsttafel. Alles kan.

Poolcafé Infinity neemt telefonisch contact op met geïnteresseerden, of overlegt met u over extra wensen of verlangens. Wij doen ons uiterste best van uw feest of dagje uit iets speciaals te maken. In elk geval iets héél anders.

Wij hebben al een arrangement met poolbiljarten vanaf € 25,00 per uur.

Menus

Stokbrood met roomboter en kruidenkaas (v)
Aardappeltonijnsalade (g)
Frisse salade van diverse slasoorten, komkommer, tomaat, paprika en
groene kruidendressing (vv, g)
Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus en rozemarijn
Pasta met rode pesto, gegrilde groenten en verse basilicum (vv)
Thaise khao soy, kipstoofschotel (g)
Witte rijst (vv, g)
(v) = vegetarisch
(vv) = veganistisch
(g) = glutenvrij

Stokbrood met kruidenboter (v)
Stamppot boerenkool (v, g)
Stampppot zoete aardappel met walnoten, spinazie en geitenkaas (v, g)
Stamppot zuurkool (spekjes apart) (v, g)
Casselerib (g)
Rookworst (eventueel aantal vegetarisch)
Tafelzuren (vv, g)
Aardappelgratin met room, ui en knoflook (v) )
(v) = vegetarisch
(vv) = veganistisch
(g) = glutenvrij

Stokbrood met aioli (v)
Coleslaw (v, g)
Burgerbroodjes (v)
Mini hamburgers, met passende garnituren
Pulled pork, met huisgemaakte bbq saus (g)
Mexicaanse wrap gevuld met kidneybonen, mais, geraspte kaas en paprika, geserveerd met crème fraîche (v)
Maiskolf met roomboter en zout (v, g)
In de oven gepofte aardappel geserveerd met crème fraîche
en texmex kruiden (v, g)
(v) = vegetarisch
(vv) = veganistisch
(g) = glutenvrij

Diverse soorten brood zoals focaccia en Turkse pide
met muhamarra-dip en aïoli (v)
Salat aswat, Soedanese salade van geroosterde aubergine, paprika,
ui en pinda’s (vv)
Frisse salade met diverse slasoorten, tomaat, komkommer, paprika, cherrytomaat, pijnboompitten en dressing van groene kruiden (vv)
Indonesische telor kerrie, kerrie-ei in een saus van kerrie en kokos (v)
Gado gado, Indische salade van diverse soorten groenten, taugé en komkommer, geserveerd met pindasaus en emping (vv)
Italiaanse penne uit de oven met broccoli, boontjes, mascarpone, cherrytomaat (v)
Champignons op Spaanse wijze, met knoflook, peterselie
en koriander (vv)
Witte rijst (vv)
(v) = vegetarisch
(vv) = veganistisch
(g) = glutenvrij.

Verschillende soorten brood met tapenade en humus (v)
Bonbon van rosbief gevuld met salade van aardappel en fijne kruiden (g)
Glaasje met mousse van gerookte forel en rivierkreefstaart (g)
Mini-quiche met paddenstoel en gorgonzola (v)
Klein glaasje met lichtgebonden soep van pompoen (v, g)
Zalm in bladerdeeg
Spiesje van vietnamese gehaktballetjes met zoetzure dip (g)
Spiesje van gamba (g)
Koreaans courgettepannekoekje (v)
Puntje brownie met caramelsaus (v).

Plank met brood, dipjes, verschillende soorten worst en salami van wild, diverse soorten kaas met vijgenjam, gegrilde groenten, olijven Pittige kikkererwtentajine met wortel, pompoen, kurkuma, kaneel en koriander (vv, g)
In de oven gegaarde zalm en kabeljauw, met cherrytomaat, venkel en saus van witte wijn (g)
Belgische stoofschotel van runderpoulet met Belgisch bier, kersen, ontbijtkoek
Puntjes quiche van cherrytomaat, verse basilicum en geitenkaas (v)
Frisse salade van diverse soorten sla, komkommer, cherrytomaat, dressing van groene kruiden, pijnboompitten (vv)
Witte rijst (vv)
Aardappelgratin met room, ui en knoflook (v)
(v) = vegetarisch
(vv) = veganistisch
(g) = glutenvrij.