In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn er geen poollessen voor kids helaas.
Vanaf september zullen wij weer beginnen!
Uiteraard is er op afspraak altijd vanalles mogelijk, neem gerust contact op voor meer informatie.

Poolen is een is een leuk, maar soms lastig spel! We hebben allemaal wel eens een potje pool gespeeld en zeker als beginnende speler is het fijn en verstandig om de technieken en vaardigheden, gelijk op een goede manier aan te leren.

Daarom hebben wij (in het kader van jong geleerd, oud gedaan) bij Poolcafé Infinity de eerste lessen voor kinderen in het leven geroepen!Deze lessen zijn specifiek voor kinderen vanaf 7 jaar en zullen plaatsvinden bij Poolcafé Infinity op de zaterdagmiddagen vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze uren is er een instructeur aanwezig om uw kind te begeleiden. U en uw kind kunnen in dit tijdbestek zelf kiezen hoe laat, en hoe lang er gespeeld word.

Inschrijving voor uw kind kost slechts € 5,- per uur, dit is inclusief de tafel en de instructeur.Wij streven naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding om de interesse, het enthousiasme en het plezier wat dit poolspel kan geven, zo goed mogelijk op uw kind over te brengen! Lijkt het u leuk en denkt u dat het wat voor uw kind is?Schrijft u dan nu uw kind in via ons e-mailadres info@poolcafe-infinity.nl en wie weet speelt uw kind over een tijdje mee bij de Nederlandse kampioenschappen voor de jeugd!

 

Graag tot ziens!